Рішення №633 від 23.03.2007
Рішення “Про інформацію щодо ліцензіатів, які не розпочали роботу після отримання ліцензій відповідно до законодавства“

23.03.2007 № 633

Заслухавши інформацію про ліцензіатів, які не розпочали роботу після отримання ліцензій відповідно до законодавства, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Доручити ДІЗ здійснити цільові перевірки користувачів, які не поінформували НКРЗ про стан освоєння радіочастотного ресурсу відповідно до листів ДІЗ і не розпочали користування радіочастотним ресурсом. За результатами перевірок скласти приписи ДІЗ про усунення порушень та, за наявності підстав, підготувати матеріали на розгляд НКРЗ щодо анулювання ліцензій відповідно до законодавства.
   
2. Користувачів, які своєчасно приступили до освоєння радіочастотного ресурсу, але не своєчасно поінформували НКРЗ про стан його використання відповідно до листів ДІЗ, попередити про недопущення в подальшому випадків порушення Ліцензійних умов користування радіочастотним ресурсом.
   
3. Управлінню реєстрації та ліцензування підготувати матеріали на розгляд НКРЗ щодо перенесення термінів освоєння радіочастотного ресурсу за отриманими ліцензіями, за зверненнями операторів.
   
4. ДІЗ здійснити цільові перевірки користувачів, які не приступили до використання радіочастотного ресурсу за отриманими ліцензіями та яким терміни освоєння радіочастотного ресурсу не перенесено. За результатами перевірок підготувати матеріали для розгляду на засіданні НКРЗ.


Голова В. Звєрєв