Рішення №637 від 23.03.2007
Рішення “Про затвердження змін до Ліцензійних умов користування радіочастотним ресурсом України“

23.03.2007 № 637

Відповідно до статей 17, 18 Закону України „Про телекомунікації” та статті 14 Закону України „Про радіочастотний ресурс України” Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Внести такі зміни до Ліцензійних умов користування радіочастотним ресурсом України, затверджених рішенням Національної комісії з питань регулювання зв’язку України від 19.08.2005 № 53, зареєстрованих  у Міністерстві юстиції України 20.10.2005 за № 1237/11517:
1.1. Доповнити Ліцензійні умови новим розділом 5 такого змісту:

„5. Дострокове впровадження нових радіотехнологій з ініціативи ліцензіата.
5.1. У разі, якщо ліцензіат має намір достроково впровадити нову радіотехнологію, він повинен у встановленому статтею 40 Закону України "Про радіочастотний ресурс України" порядку звернутися з заявою до НКРЗ. Форма заяви користувача щодо дострокового впровадження нової радіотехнології наведена в додатку 13. До заяви додаються документи, передбачені в пункті 3.1 цих умов.
5.2. Документи мають бути оформлені та засвідчені заявником відповідно до вимог законодавства.
5.3. За результатами розгляду НКРЗ приймає рішення про можливість дострокового впровадження нової радіотехнології у смузі радіочастот, якою користується заявник, або про відмову в її достроковому впровадженні.
5.4. У разі прийняття рішення про можливість дострокового впровадження нової радіотехнології у смузі радіочастот, якою користується заявник, НКРЗ приймає рішення про видачу ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України”.
1.2. Доповнити Ліцензійні умови новим додатком 13 (додається).

2. Доручити Управлінню реєстрації та ліцензування (Смоляру В. Г.) разом з Юридичним управлінням (Дацюк Т. Л.) подати рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Адміністративному управлінню (Покутному П. Г.) після державної реєстрації забезпечити оприлюднення рішення на веб-сайті НКРЗ та в офіційному бюлетені НКРЗ.


Голова В. Звєрєв