Рішення №760 від 01.06.2007
Рішення “Про розгляд проекту Закону України „Про внесення змін до деяких законів України (щодо вдосконалення законодавства у сфері користування радіочастотним ресурсом України)”“

01.06.2007 № 760

З метою вдосконалення законодавчих засад державного регулювання у сфері користування радіочастотним ресурсом України та підвищення ефективності його використання Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект Закону України „Про внесення змін до деяких законів  України (щодо вдосконалення законодавства у сфері користування радіочастотним ресурсом України)” (далі – проект Закону).
     
2. Управлінню радіочастот (Сарапулову С.В.) разом з Юридичним управлінням надіслати проект Закону на розгляд до заінтересованих центральних органів виконавчої влади (Держпідприємництво, Мінтрансзв’язку, Міноборони, Мін’юст, Антимонопольний комітет України).
   
3. Адміністративному управлінню оприлюднити на веб-сайті НКРЗ для громадського обговорення проект Закону, пояснювальну записку до нього та порівняльну таблицю.


Голова В. Звєрєв