Рішення №848 від 19.07.2007
Рішення “Про нагородження працівників НКРЗ та колективу УДЦР“

19.07.2007 № 848

Розглянувши пропозиції щодо нагородження працівників НКРЗ та подання начальника Державного підприємства „Український державний центр радіочастот”, відповідно до Положення про Почесну відзнаку Національної комісії з питань регулювання зв’язку України, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Представити до нагородження нагрудним знаком “Почесна відзнака Національної комісії з питань регулювання зв’язку України” за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток галузі зв’язку та інформатизації і з нагоди Дня незалежності України:

- Філіпову Ольгу Іванівну, члена НКРЗ;
- Хохотву Івана Івановича, заступника директора Департаменту телекомунікацій НКРЗ;
- Стрельцову Людмилу Михайлівну, заступника начальника  управління – начальника відділу документального забезпечення та контролю Адміністративного управління НКРЗ.

2. Рекомендувати для нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за високі виробничі досягнення у праці, значний внесок у розвиток національної економіки, становлення інформаційного суспільства та з нагоди святкування Дня незалежності України колектив Державного підприємства „Український державний центр радіочастот”.


Голова В. Звєрєв