Рішення №866 від 26.07.2007
Рішення “Про затвердження Методичних рекомендацій з порядку організації та супроводження виконання робіт за договорами на створення (передачу) науково-технічної продукції для науково-технічного забезпечення...

26.07.2007 № 866

Заслухавши інформацію начальника Науково-технічного управління Ємельяненкова Б.М. про зміст Методичних рекомендацій з порядку організації та супроводження виконання робіт за договорами на створення (передачу) науково-технічної продукції для науково-технічного забезпечення функціонування і розвитку ринку телекомунікаційних послуг та послуг поштового зв’язку, користування радіочастотним ресурсом, впровадження нових світових технологій та засобів телекомунікацій, модернізації телекомунікаційних мереж, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету, та про схвалення цього документа Науково-технічною радою НКРЗ, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Методичні рекомендації з порядку організації та супроводження виконання робіт за договорами на створення (передачу) науково-технічної продукції для науково-технічного забезпечення функціонування і розвитку ринку телекомунікаційних послуг та послуг поштового зв’язку, користування радіочастотним ресурсом, впровадження нових світових технологій та засобів телекомунікацій, модернізації телекомунікаційних мереж, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету (далі – Методичні рекомендації), що додаються.
   
2. Керівникам структурних підрозділів НКРЗ, начальнику ДІЗ, а також виконавцям науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт (далі НДДКР) за договорами НКРЗ на створення (передачу) науково-технічної продукції для науково-технічного забезпечення  функціонування і розвитку ринку телекомунікаційних послуг та послуг поштового зв’язку, користування радіочастотним ресурсом, впровадження нових світових технологій та засобів телекомунікацій, модернізації телекомунікаційних мереж при організації та супроводженні виконання НДДКР керуватися Методичними рекомендаціями.

3. Науково-технічному управлінню забезпечити організаційне супроводження Методичних рекомендацій та надання необхідних консультацій відповідальним підрозділам НКРЗ.


Голова В. Звєрєв