Рішення №879 від 02.08.2007
Рішення “Про розгляд звернення замовників скорочених номерів“

02.08.2007 № 879

Розглянувши звернення замовників скорочених номерів стосовно ситуації, що склалася у зв’язку з переходом на нову систему нумерації при переведенні вузлів спецслужб ВАТ «Укртелеком» з аналогового фрагмента на цифровий, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Звернутися до Міністерства транспорту та зв’язку України з пропозицією розробити у місячний термін Положення про використання скорочених номерів за функціональним призначенням із залученням фахівців Державного департаменту з питань зв’язку та інформатизації України, Департаменту телекомунікацій НКРЗ, Українського державного центру радіочастот, Українського науково-дослідного інституту зв’язку, асоціації операторів «Телас», Громадської ради при НКРЗ та замовників скорочених номерів.

2. Рекомендувати операторам телекомунікацій до розробки і введення в дію зазначеного Положення призупинити виконання робіт з переключення існуючих скорочених номерів на скорочені номери нового формату, крім номерів доступу до екстрених служб.

3. Адміністративному управлінню оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ.


Голова В. Звєрєв