Рішення №933 від 13.09.2007
Рішення “Про затвердження Звіту про повторне відстеження результативності Положення про надання висновків щодо електромагнітної сумісності та дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів“

13.09.2007 № 933

Розглянувши Звіт про повторне відстеження результативності Положення про надання висновків щодо електромагнітної сумісності та дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів (далі - Положення), Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Звіт про повторне відстеження результативності Положення про надання висновків щодо електромагнітної сумісності та дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів (далі - Звіт).

2. Управлінню радіочастот разом з УДЦР у місячний термін підготувати проект змін і доповнень до Положення у частині, яка стосується регламентних питань видачі дозволів на експлуатацію РЕЗ мовлення і абонентських станцій систем широкосмугового радіодоступу.

3. Управлінню радіочастот надіслати Звіт на розгляд до Держпідприємництва.

4. Адміністративному управлінню оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та опублікувати у наступному випуску офіційного бюлетеня НКРЗ.


Голова В. Звєрев