Рішення №958 від 11.10.2007
Рішення “Про внесення змін до Ліцензійних умов користування радіочастотним ресурсом України“

11.10. 2007 № 958

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
 31 жовтня 2007 року за № 1229/14496


Відповідно до статей 14, 21, 36 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Доповнити Ліцензійні умови користування радіочастотним ресурсом України, затверджені рішенням Національної комісії з питань регулювання зв'язку України від 19.08.2005 № 53, зареєстровані в Міністерстві юстиції України 20.10.2005 за № 1237/11517, новим розділом 6 такого змісту:

"6. Порядок впровадження нових радіотехнологій
6.1. Впровадженню підлягають радіотехнології, які внесені до Плану використання радіочастотного ресурсу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2006 № 815 (далі – План використання радіочастотного ресурсу України).
6.2. Радіотехнологія, визначена в розділі І Плану використання радіочастотного ресурсу України як діюча в Україні, впроваджується шляхом включення в установленому законодавством порядку радіоелектронних засобів цієї радіотехнології до Реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних    пристроїв,    що    можуть застосовуватися  на  території

України в смугах радіочастот загального користування, документального підтвердження їх відповідності стандартам (сертифікат відповідності) та наступного ліцензування смуг радіочастот з додержанням особливостей застосування цієї радіотехнології, визначених Планом використання радіочастотного ресурсу України.
6.3. Для впровадження радіотехнології, визначеної в розділі II Плану використання радіочастотного ресурсу України як перспективної для впровадження в Україні, спочатку здійснюються заходи, передбачені в графі «Особливості впровадження радіотехнологій» цього розділу Плану. Після виконання таких заходів та включення цієї радіотехнології до розділу І Плану використання радіочастотного ресурсу України з визначенням особливостей застосування її впровадження здійснюється відповідно до пункту 6.2 цих Ліцензійних умов".

2. Доручити Управлінню реєстрації та ліцензування (Мартиненко А. Г.) разом з Юридичним управлінням (Дацюк Т. Л.) подати рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Адміністративному управлінню (Покутний П. Г.) після державної реєстрації забезпечити оприлюднення рішення на веб-сайті НКРЗ та в офіційному бюлетені НКРЗ.

Голова В. Звєрев