Рішення №973 від 11.10.2007
Рішення “Про внесення доповнень до Граничних тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства «Український державний центр радіочастот», пов`язані з користуванням радіочастотним ресурсом України, затверджених рішенням НКРЗ від 02.03.06 № 217“

11.10. 2007 № 973

Відповідно до пункту 7 статті 14 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проект змін до Загальних положень Граничних тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства «Український державний центр радіочастот», пов’язані з користуванням радіочастотним ресурсом України, затверджених рішенням НКРЗ від 02.03.06 № 217 (далі – Граничні тарифи), що додаються, пунктами наступного змісту:

«31. Для мереж радіозв’язку з фіксованим абонентським радіодоступом стандарту DEСT за роботи з технічного радіоконтролю застосовувати тариф, визначений статтею 25, за одне частотне присвоєння (один номінал частоти)     для кожної базової станції незалежно від кількості частотних каналів,  які використовуються згідно з дозвільними документами.

32. Для РЕЗ широкосмугового радіодоступу, що використовують технологію FHSS, за роботи з технічного радіоконтролю застосовувати тариф, визначений позицією 148 статті 28, за один частотний канал для кожного радіоелектронного засобу базової станції, незалежно від кількості каналів,  які можуть використовуватися цим РЕЗ згідно з дозвільними документами.

33.  Для    окремої   станції   супутникового   радіозв’язку   типу  VSAT за роботи з технічного радіоконтролю застосовувати тариф, визначений статтею 33, за два номінали (один номінал у режимі передачі і один– у режимі прийому) незалежно від загальної кількості заявлених та зазначених  у дозвільних документах частот.
Пункт 31 Загальних положень вважати відповідно пунктом 34.»


2. Розмістити проект Граничних тарифів, відповідно до законодавства, на веб-сайті Національної комісії з питань регулювання зв’язку України для отримання пропозицій та зауважень.


Голова В. Звєрев