Рішення №977 від 11.10.2007
Рішення “Про припинення тендера на отримання національних ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України у смузі радіочастот 5470–5590 МГц“

11.10. 2007 № 977

Заслухавши інформацію начальника відділу конкурсних впроваджень Управління реєстрації та ліцензування Спєльнікова С.М. про причини, які стримують проведення тендера на отримання національних ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України у смузі радіочастот 5470 – 5590 МГц, а саме: незважаючи на неодноразові звернення НКРЗ  до Міністерства транспорту та зв’язку з пропозиціями внести на розгляд Кабінету Міністрів України проект змін до Плану використання радіочастотного ресурсу України (далі – План) щодо переведення радіотехнології «Широкосмуговий радіодоступ» у смузі радіочастот 5470 – 5670 МГц із розділу ІІ «Перспективні для впровадження радіотехнології» Плану до розділу І «Діючі радіотехнології», до цього часу відповідні зміни  до Плану не внесені.  У зв’язку з цим та з метою захисту прав учасників цього тендера, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Припинити подальше проведення тендера на отримання національних ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України у смузі радіочастот 5470–5590 МГц та повернути всім учасникам цього тендера їх тендерні гарантії та надані для участі у тендері комплекти документів.

2. Рішення про проведення тендера у смузі радіочастот  5470–5590 МГц прийняти після внесення відповідних змін до Плану використання радіочастотного ресурсу України.

3. Управлінню реєстрації та ліцензування підготувати та направити листи всім учасникам тендера з поясненням ситуації, що склалася.


Голова В. Звєрев