Рішення №989 від 30.10.2007
Рішення “Про інвентаризацію НДДКР“

30.10.2007 № 989

Заслухавши інформацію заступника начальника Науково-технічного управління Кального О.А. про інвентаризацію науково дослідних робіт, які розробляються та плануються для розробки за замовленнями НКРЗ, ДІЗ та УДЦР у 2007 - 2010 р.р., Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Взяти до уваги інформацію Науково-технічного управління, згідно зі зведеними у таблицю даними, про НДДКР, які розробляються та плануються для розробки за замовленням НКРЗ, ДІЗ та УДЦР у 2007 – 2010 р.р.

2. Відповідальним структурним підрозділам (Департаменту телекомунікацій, Управлінню радіочастот, Науково-технічному управлінню) забезпечити виконання зазначених науково-дослідних робіт, своєчасне їх прийняття та звітність за їх результатами.

3. Науково-технічному управлінню забезпечити методичне супроводження виконання зазначених НДДКР, які розробляються та плануються для розробки за замовленнями НКРЗ, ДІЗ та УДЦР у  2007 – 2010 р.р., а також надання відповідних консультацій структурним підрозділам.

4. З метою забезпечення координації робіт зі створення та впровадження Інформаційно-аналітичної системи Національної комісії з питань регулювання зв’язку України створити постійно діючу робочу групу під головуванням члена НКРЗ Колобова С.О.


В.о. Голови О. Філіпова