Рішення №1112 від 12.09.2008
Про затвердження понижуючого коефіцієнта до Граничних тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства „Український державний центр радіочастот”, пов’язані з користуванням радіочастотним ресурсом України

12.09.2008 № 1112

Враховуючи, що відповідно до  Граничних тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства „Український державний центр радіочастот”, пов’язані з користуванням радіочастотним ресурсом України, затверджених рішенням НКРЗ від 02.03.2006 № 217 та зареєстрованих Міністерством юстиції України 24.03.2006 за № 329/12203 (далі – Граничні тарифи), УДЦР має право за погодженням з Національною  комісією з питань регулювання зв’язку України знижувати їх рівень не більш ніж на 40%, але не нижче витрат УДЦР, пов’язаних з виконанням відповідних робіт, та звернення провідних виробників мобільних терміналів щодо переходу на їх авторизовані поставки в Україну на умовах DDP Україна або СІР Україна, Національна  комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Запровадити термін „авторизовані поставки терміналів на територію України” (далі - авторизовані поставки) – як імпорт терміналів, що здійснюється на умовах CIP Україна імпортерами за погодженням з виробником терміналів, безпосередньо від виробника та під його постійним контролем або імпорт терміналів, що здійснюється на умовах DDP Україна офіційним представництвом (представником) виробника або створеним ним відповідно до законодавства України підприємством. Зміст умов поставок СIP Україна або DDP Україна визначається відповідно до термінів Incoterms 2000.

2. Погодити УДЦР застосування понижуючого коефіцієнта 0,7 для позиції 83 статті 10 Граничних тарифів для режиму авторизованих поставок виробником незалежно від кількості мобільних терміналів, що ввозяться.

3. Державному підприємству „Український державний центр радіочастот” забезпечити застосування цього понижуючого коефіцієнта від дати прийняття цього рішення.


Голова С. Колобов