Рішення №1202 від 13.11.2008
Про результати позапланової перевірки ТОВ «Телемережі України»

13.11.2008 № 1202

Відповідно до частини 5 статті 54 Закону України «Про телекомунікації», за результатами розгляду акта позапланової перевірки додержання суб’єктом ринку телекомунікацій ТОВ «Телемережі України» законодавства про телекомунікації від 23.10.2008 № 889/03/07.1/1, у зв’язку з невиконанням ТОВ «Телемережі України» статті 19 Закону України «Про телекомунікації», пункту 3.15 Ліцензійних умов, ненаданням інформації щодо технічних характеристик, застосування, розміщення технічних засобів  теле- та радіомовлення, відсутністю готовності забезпечення власних мереж до роботи за надзвичайних ситуацій, надзвичайного та воєнного стану, відсутністю повірених власних контрольно-вимірювальних приладів, відсутністю дозволів на експлуатацію РЕЗ мовлення та проектно-технічної документації на побудову власних мереж, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Доручити Слободянюку П.В. перевірити достовірність надання інформації щодо наявності дозволів на експлуатацію РЕЗ мовлення у ТОВ «Телемережі України».

2. Департаменту ліцензування та радіочастот підготувати листи до Державної податкової адміністрації України та Держтелерадіо щодо несплати ТОВ «Телемережі України» збору за користування радіочастотним ресурсом України.

3. Департаменту ліцензування та радіочастот врахувати результати перевірки ДІЗ ТОВ «Телемережі України» та інформацію, яка буде отримана від Державної податкової адміністрації України та УДЦР, під час підготовки матеріалів щодо переоформлення ліцензій ТОВ «Телемережі України».


Голова С. Колобов