Рішення №1247 від 04.12.2008
Про розгляд звіту Державної інспекції зв’язку за III квартал 2008 року

04.12.2008 № 1247


Заслухавши інформацію начальника Державної інспекції зв’язку Ткаченка М.М. та розглянувши звіт про роботу Державної інспекції зв’язку за III квартал 2008 року, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Інформацію взяти до відома.

2. Державній інспекції зв’язку (Ткаченку М.М.) врахувати у роботі пропозиції та зауваження, які були висловлені в ході засідання Комісії.

3. Державній інспекції зв’язку (Ткаченку М.М.) при виявленні у ході перевірок підстав для анулювання ліцензій відповідно до статті 38 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» та статті 55 Закону України «Про телекомунікації» матеріали щодо анулювання ліцензій надавати до НКРЗ протягом п’яти робочих днів з дати підписання акта перевірки.

4. Державній інспекції зв’язку (Ткаченку М.М.) при виявленні у ході перевірок порушень ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій надавати до НКРЗ матеріали щодо виявлених порушень ліцензійних умов та проект розпорядження НКРЗ щодо усунення порушень ліцензійних умов протягом п’яти робочих днів з дати підписання акта перевірки.

Голова С. Колобов