Рішення №1300 від 20.01.2009
Про погодження застосування РЕЗ морської рухомої, морської рухомої супутникової, радіолокаційної та морської радіонавігаційної радіослужб

20.01.2009 № 1300

Відповідно до частини четвертої статті 25 та статті 51 Закону України "Про радіочастотний ресурс України", постанови Кабінету Міністрів України від 08.06.1998 р. № 814 "Про вдосконалення технічного, класифікаційного і судноплавного нагляду на морському і річковому транспорті" (зі змінами), з урахуванням Інструкції про схвалення типу суднового радіо і навігаційного обладнання, затвердженої наказом Міністерства транспорту України від 14.07.2003 р. № 531 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 29.07.2003 р. за № 653/7974, та з метою уникнення повторної реєстрації щодо можливості застосування в Україні суднового радіо та навігаційного обладнання, яке призначається для установки на суднах, що плавають під Державним Прапором України, Національна комісія з питань регулювання зв'язку України
ВИРІШИЛА:

1. Погодити застосування в Україні суднового радіо та радіонавігаційного обладнання морської рухомої, морської рухомої супутникової, радіолокаційної та морської радіонавігаційної радіослужб (відповідно до Регламенту радіозв'язку Міжнародного союзу електрозв'язку), призначеного для оснащення суден морського і річкового флоту, що плавають під Державним Прапором України, без включення до Реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування (затверджений рішенням НКРЗ від 18.05.2006 р. № 277), за умови наявності чинного свідоцтва про схвалення типу суднового обладнання (підтвердження відповідності стандартам), виданого у встановленому порядку Класифікаційним товариством "Регістр судноплавства України".

2. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення діяльності опублікувати рішення на веб-сайті НКРЗ та у наступному випуску офіційного бюлетеня НКРЗ.


Голова С. Колобов

 


 * Перелік діючих Свідоцтв про схвалення типу суднового обладнання та Свідоцтв про відповідність (добровільна сертифікація), що видані Класифікаційним товариством "Регістр судноплавства України"