Рішення №1422 від 26.03.2009
Про погодження тимчасового призупинення деяких пунктів Порядку розробки (надання) висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів мовлення, необхідних для створення та розвитку каналів мовлення, мереж мовлення та телемереж

26.03.2009 № 1422

Розглянувши пропозицію Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо тимчасового призупинення дії пунктів 1.3 та 2.9 Порядку розробки (надання) висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів мовлення, необхідних для створення та розвитку каналів мовлення, мереж мовлення та телемереж, у зв'язку з відсутністю затвердженого Порядку використання у 2009 році бюджетних коштів на виконання бюджетної програми 6441030 "Розробка висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів мовлення, необхідних для створення та розвитку каналів мовлення, мереж мовлення та телемереж", Національна комісія з питань регулювання зв'язку України
ВИРІШИЛА:

1. Погодитись з пропозицією Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо тимчасового призупинення дії пунктів 1.3 та 2.9 Порядку розробки (надання) висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів мовлення, необхідних для створення та розвитку каналів мовлення, мереж мовлення та телемереж.

2. Державному підприємству "Український державний центр радіочастот" забезпечити розробку висновків для Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів мовлення, необхідних для створення та розвитку каналів мовлення, мереж мовлення та телемереж.

3. Департаменту ліцензування та радіочастот в установленому порядку повідомити Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення про прийняте НКРЗ рішення.

Голова С. Колобов