Рішення №1426 від 26.03.2009
Про організацію ІІІ науково-практичної конференції

26.03.2009 № 1426

З метою створення сприятливих умов для розвитку конкуренції на ринках телекомунікацій і поштового зв'язку та підвищення ефективності регулювання в галузі зв'язку Національна комісія з питань регулювання зв'язку України
ВИРІШИЛА:

1. Провести ІІІ науково-практичну конференцію "Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України" спільно з Державним підприємством "Український державний центр радіочастот" та Державним університетом інформаційно-комунікаційних технологій 16-17 червня 2009 року за адресою: Центр "Укрчастотнагляд", 15-й км, проспект Перемоги, м. Київ, 03179.

2. Адміністративному департаменту до 10 квітня 2009 року розробити план організаційно-технічних заходів з підготовки проведення науково-практичної конференції.

3. Керівникам структурних підрозділів НКРЗ, начальникам Державної інспекції зв'язку та Державного підприємства "Український державний центр радіочастот" організувати роботу з підготовки доповідей на конференцію за відповідними тематичними напрямками.

4. Державному підприємству "Український державний центр радіочастот" забезпечити організаційно-технічне супроводження конференції.

5. Адміністративному департаменту поінформувати про проведення науково-практичної конференції операторів та провайдерів телекомунікацій та порекомендувати їм взяти участь.

6. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення діяльності забезпечити висвітлення інформації про конференцію на веб-сайті НКРЗ.

7. Директору Адміністративного департаменту Покутному П.Г. у серпні 2009 року доповісти на засіданні НКРЗ про результати конференції.

Голова С. Колобов