Рішення №1490 від 28.04.2009
Про схвалення проекту Змін та доповнень до Тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства «Український державний центр радіочастот», пов’язані з користуванням радіочастотним ресурсом України та виділенням номерного ресурсу

28.04.2009 № 1490

Відповідно до статей 6 та 14 Закону України "Про радіочастотний ресурс України" Національна комісія з питань регулювання зв'язку України
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект Змін та доповнень до Тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства "Український державний центр радіочастот", пов'язані з користуванням радіочастотним ресурсом України та виділенням номерного ресурсу, що додаються.

2. Економічному управлінню в установленому порядку подати проект Змін та доповнень до Тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства "Український державний центр радіочастот", пов'язані з користуванням радіочастотним ресурсом України та виділенням номерного ресурсу, на погодження.

3. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ.

4. УДЦР поінформувати користувачів РЧР та упорядкувати видачу дозволів на експлуатацію РЕЗ базових станцій передавання даних та широкосмугового радіодоступу з метою приведення затрат на моніторинг до однієї базової станції.

Голова С. Колобов