Рішення №1502 від 14.05.2009
Про погодження проектів постанов Кабінету Міністрів України

14.05.2009 № 1502

Розглянувши проекти постанов Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України "Про термін дії ліцензій на впровадження певних видів господарської діяльності, розміри і порядок зарахування плати за її видачу" від 29 листопада 2000 р. № 1755" та "Про внесення змін до переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензій для окремого виду господарської діяльності", подані Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва на погодження, Національна комісія з питань регулювання зв'язку України
ВИРІШИЛА:

1. Погодити проекти постанов Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України "Про термін дії ліцензій на впровадження певних видів господарської діяльності, розміри і порядок зарахування плати за її видачу" від 29 листопада 2000 р. № 1755" та "Про внесення змін до переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензій для окремого виду діяльності" без зауважень.

2. Департаменту ліцензування та радіочастот в установленому порядку повідомити Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва про прийняте НКРЗ рішення.

В.о. Голови В. Звєрєв