Рішення №1639 від 06.08.09
Про Перелік адміністративних послуг, що надаються УДЦР

06.08.2009 № 1639

З метою удосконалення процедури надання адміністративних послуг на платній і безоплатній основі, забезпечення відкритості та доступності інформації про адміністративні послуги, що надає Державне підприємство «Український державний центр радіочастот» (далі – УДЦР), на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.02.2006 р. № 90-р «Про схвалення Концепції розвитку системи надання адміністративних послуг органами виконавчої влади», постанови Кабінету Міністрів України від 17.07.2009 р. № 737 «Про заходи щодо упорядкування державних, у тому числі адміністративних послуг», Указу Президента України від 03.07.2009 р. № 508/2009 «Про заходи із забезпечення додержання прав фізичних та юридичних осіб щодо одержання адміністративних (державних) послуг» та належної якості їх надання, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Перелік адміністративних послуг, що надаються Державним підприємством «Український державний центр радіочастот» (далі - Перелік).

2. УДЦР (Слободянюк П.В.):

2.1. Розробити та затвердити стандарти адміністративних послуг, зазначених в Переліку, та до 1 вересня 2009 року поінформувати НКРЗ.

2.2. До Переліку адміністративних послуг надати завірені зразки документів на паперових та електронних носіях (заяви, бланки, форми), необхідні для звернення юридичних та фізичних осіб до УДЦР.

2.3. Забезпечити направлення до Головного управління державної служби та Міністерства економіки України інформації про надання адміністративних послуг, розпорядок роботи структурних підрозділів, прізвища відповідальних осіб за надання адміністративних послуг із зазначенням контактних телефонів, перелік необхідних документів та встановлені законом строки надання такої послуги.

3. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення діяльності (Максименко Г.О.):

3.1. Забезпечити створення на офіційному веб-сайті НКРЗ окремого розділу з питань надання адміністративних послуг, постійне та оперативне розміщення відповідної інформації.

3.2. Постійно розміщувати на веб-сторінці повну інформацію щодо надання адміністративних послуг, розмір плати за їх надання, розпорядок роботи, прізвища відповідальних осіб із зазначенням контактних телефонів, перелік необхідних документів та встановлені законом строки надання адміністративних послуг.

В.о. Голови В. Звєрєв