Рішення №1678 від 24.09.2009
Про розподіл номерного ресурсу на місцевих мережах з обмеженим номерним ресурсом

24.09.2009 № 1678

Розглянувши інформацію Департаменту телекомунікацій щодо проблем  у підготовці проектів рішень НКРЗ стосовно розподілу номерного ресурсу місцевих телефонних мереж та відповідно до частини 4 статті 69 Закону України «Про телекомунікації», Положення про державне регулювання номерного ресурсу телекомунікаційної мережі загального користування України, затвердженого рішенням НКРЗ від 01.06.2007 № 769 та зареєстрованого Міністерством юстиції України 20.06.2007 за № 679/13946, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Державному підприємству «Український державний центр радіочастот» як спеціалізованій установі з питань підготовки висновків на виділення номерного ресурсу до 10.10.2009 надати до НКРЗ перелік місцевих мереж з обмеженим (до 10 тис. номерів) обсягом вільного номерного ресурсу у цифровому фрагменті.

2. Департаменту телекомунікацій разом з Управлінням    організаційно-аналітичного забезпечення діяльності розмістити на веб-сайті НКРЗ інформацію щодо переліку місцевих мереж з обмеженим обсягом вільного номерного ресурсу та запропонувати операторам телекомунікацій надати до НКРЗ заяви щодо виділення номерного ресурсу в цих мережах.

3. Департаменту телекомунікацій у двотижневий термін підготувати та надати на розгляд НКРЗ зміни до Положення про державне регулювання номерного ресурсу телекомунікаційної мережі загального користування України щодо розподілу обмеженого номерного ресурсу при одночасному зверненні декількох операторів.

4. До прийняття відповідного рішення НКРЗ щодо розподілу обмеженого номерного ресурсу призупинити розподіл даного номерного ресурсу.

5. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ.


В.о. Голови В Звєрєв