Рішення № 261 від 25.04.2013
Про затвердження Організаційного плану НКРЗІ

25.04.2013 № 261

Про затвердження Організаційного плану НКРЗІ

З метою реалізації рекомендацій експертів, отриманих у рамках проекту Твіннінг «Посилення регуляторної та юридичної спроможності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації щодо регулювання сектору телекомунікацій» та підготовки до впровадження в НКРЗІ системи довгострокового планування діяльності з питань державного регулювання у сфері телекомунікацій, інформатизації, користування радіочастотним ресурсом та надання послуг поштового зв’язку, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Організаційний план Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (далі – Організаційний план НКРЗІ), що додається.

2. Керівникам самостійних структурних підрозділів НКРЗІ забезпечити виконання Організаційного плану НКРЗІ відповідно до компетенції та щоквартально (до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом) надавати інформацію щодо стану його виконання до Департаменту забезпечення діяльності для узагальнення.

3. Департаменту забезпечення діяльності:
- забезпечити координацію та контроль подальших заходів щодо виконання Організаційного плану НКРЗІ;
- оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній веб-сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет та опублікування в офіційному друкованому бюлетені.

Голова НКРЗІ П. Яцук