Рішення №1770 від 03.12.09
Основні результати впровадження автоматизованої інформаційної системи обліку мобільних терміналів на території України

03.12.2009 № 1770

Заслухавши інформацію начальника Українського державного центру радіочастот Слободянюка П.В. про основні результати впровадження автоматизованої інформаційної системи обліку мобільних терміналів на території України у 2009 році, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити результати діяльності Українського державного центру радіочастот щодо впровадження автоматизованої інформаційної системи обліку мобільних терміналів на території України (ІСОМТ) та виконання вимог законодавства стосовно ввезення з-за кордону та реалізації радіоелектронних засобів, зокрема мобільних терміналів.

2. Доручити робочій групі з вирішення технічних питань щодо функціонування інформаційної системи обліку мобільних телефонів (ІСОМТ) з використанням даних кодів ІМЕІ (керівник – член НКРЗ Звєрєв В.П.) розглянути питання щодо стану захисту інформації в узагальненій базі даних ІСОМТ.

3. Українському державному центру радіочастот (Слободянюк П.В.) врахувати у роботі зауваження та пропозиції, що були висловлені в ході засідання Комісії.

Голова C. Колобов