Рішення №1789 від 10.12.2009
Про затвердження Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг фіксованого телефонного зв'язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку: місцевого, міжміського, міжнародного

10.12.2009 № 1789

Відповідно до статей 18, 44 Закону України «Про телекомунікації» Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Ліцензійні умови здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг фіксованого телефонного зв'язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку: місцевого, міжміського, міжнародного, що додаються.

2. Доручити Департаменту ліцензування та радіочастот разом з Юридичним управлінням подати це рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення діяльності забезпечити оприлюднення рішення на веб-сайті НКРЗ та в офіційному бюлетені НКРЗ після державної реєстрації.

4. Рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.


Голова C. Колобов