Рішення №544 від 25.11.2010
Про затвердження Планів перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування на перший квартал 2011 року

25.11.2010 № 544

Відповідно до частини другої статті 19-1 Закону України „Про телекомунікації“ та частини шостої статті 18 Закону України „Про радіочастотний ресурс України“ Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити План перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій на перший квартал 2011 року, що додається.

2. Затвердити План перевірок користувачів радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування на перший квартал 2011 року, що додається.

3. Начальнику фінансового управління (Ємельяненкова Н.О.) забезпечити виділення коштів на відрядження для здійснення планових перевірок на перший квартал 2011 року в межах бюджетного фінансування.

4. Директору департаменту забезпечення діяльності (Покутний П.Г.) забезпечити розміщення Планів перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування на перший квартал 2011 року на веб-сторінці Державної інспекції зв’язку офіційного веб-сайту НКРЗ.

5. Контроль за виконанням Планів перевірок покласти на начальника Державної інспекції зв’язку (Биба В.П.).

Голова В. Олійник