Рішення №517 від 11.11.2010
Про підготовку проведення ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України»

11.11.2010 № 517

З метою підготовки проведення у вересні-жовтні 2012 року ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України» Національна комісія з питань регулювання зв'язку України
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити склад Національного організаційного комітету ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України» (далі – Оргкомітет), що додається.

2. Департаменту забезпечення діяльності розробити проект Плану підготовки ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом» та у грудні 2010 року організувати проведення засідання Оргкомітету.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та опублікувати у журналі «Бюлетень Національної комісії з питань регулювання зв’язку України (офіційне видання)».

Голова В. Олійник