Рішення №497 від 04.11.2010
Про схвалення проекту Розрахункових такс за послуги доступу до телекомунікаційних мереж операторів, що займають монопольне (домінуюче) становище на ринку телекомунікацій

04.11.2010 № 497

Відповідно до статей 18 та 57 Закону України «Про телекомунікації» та пункту 4 Положення про Національну комісію з питань регулювання зв’язку України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.07.2007 № 971, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект Розрахункових такс за послуги доступу до телекомунікаційних мереж операторів, що займають монопольне (домінуюче) становище на ринку телекомунікацій (далі – проект Розрахункових такс), що додається.

2. Економічному управлінню у встановленому законодавством порядку подати проект Розрахункових такс на погодження до Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та опублікувати в журналі «Бюлетень Національної комісії з питань регулювання зв’язку України» (офіційне видання).

Голова В. Олійник