Рішення № 385 від 26.08.2010
Про організацію та проведення ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом"

26.08.2010 № 385

Визнаючи позитивні підсумки першої Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України», проведення якої сприяло поширенню партнерських відносин регуляторів, вчених, експертів, операторів щодо впровадження міжнародних регуляторних практик у галузі зв’язку, Національна комісія з питань регулювання зв'язку України
ВИРІШИЛА:

1. Провести ІІ Міжнародну науково-практичну конференцію "Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом" (далі – Міжнародна конференція) в місті Києві у вересні – жовтні 2012 року.

2. Департаменту забезпечення діяльності до 1 листопада 2010 р. сформувати Національний організаційний комітет Міжнародної конференції.

3. Департаменту забезпечення діяльності разом з Відділом міжнародного співробітництва та європейської інтеграції поінформувати Міжнародний союз електрозв`язку, Орган європейських регуляторів електронних комунікацій (BEREC), Регіональну співдружність в галузі зв’язку про проведення Міжнародної конференції і запросити повноважних представників для участі в роботі Міжнародного організаційного комітету з підготовки Міжнародної конференції.

4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та журналі «Бюлетень Національної комісії з питань регулювання зв’язку України (офіційне видання)».

Голова В. Олійник