Рішення №318 від 15.07.2010
Про схвалення проекту Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телекомунікаційних мереж, мереж ефірного теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення та телемереж

15.07.2010 № 318

Відповідно до статей 18, 44 Закону України „Про телекомунікації” Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:
 
1. Схвалити проект Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телекомунікаційних мереж, мереж ефірного теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення та телемереж, що додаються.
 
2. Рекомендувати суб’єктам господарювання, що здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій з надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телекомунікаційних мереж, мереж ефірного теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення та телемереж керуватись положеннями та зразками документів, що наведено у додатку.
 
3. Доручити Департаменту ліцензування та радіочастот разом з Юридичним управлінням направити рішення на погодження у встановленому порядку.
 
4. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та опублікувати у наступному випуску офіційного бюлетеня НКРЗ.

Голова В. Олійник