Рішення №137 від 25.03.2010
Про додаткові питання проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом»

25.03.2010 № 137

З метою виконання рішення НКРЗ № 1595 від 16.07.09 «Про організацію та проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом» в частині організаційного та матеріально-технічного забезпечення підготовки та проведення конференції, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Визначити Державне підприємство «Український державний центр радіочастот» (далі – УДЦР) співорганізатором Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом» і залучити для вирішення організаційних та фінансових питань з її підготовки та проведення.

2. УДЦР отримувати організаційні внески учасників конференції на розрахунковий рахунок підприємства з подальшим використанням коштів для реалізації заходів з підготовки та проведення конференції.

3. Адміністративному департаменту НКРЗ забезпечити організаційне, наукове та технічне супроводження конференції.

Голова С. Колобов