Рішення №40 від 04.02.2010
Про розгляд проекту листа до ТОВ «Астеліт»


04.02.2010 № 40

Заслухавши інформацію Економічного управління щодо порушення оператором ТОВ «Астеліт» законодавства України при встановленні тарифів на послуги рухомого (мобільного) зв’язку та при застосуванні тарифних одиниць часу під час тарифікації послуг рухомого (мобільного) зв’язку, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект листа до товариства з обмеженою відповідальністю «Астеліт» з вимогою щодо необхідності усунення порушень під час здійснення діяльності у сфері телекомунікацій (далі – лист до ТОВ «Астеліт»).
   
2. Рекомендувати провести засідання Робочої групи НКРЗ за участю операторів телекомунікацій для розгляду питань дотримання законодавства України при встановленні тарифів на послуги рухомого (мобільного) зв’язку та при застосуванні тарифних одиниць часу під час тарифікації послуг рухомого (мобільного) зв’язку операторами телекомунікацій (далі – Робоча група).
   
3. Економічному управлінню забезпечити направлення листа до ТОВ «Астеліт» та організацію проведення засідання Робочої групи.


Голова С. Колобов