Рішення №24 від 21. 01.2010
Про схвалення проекту Переліку товарів із зазначенням їх кодів згідно з УКТЗЕД, на які Державним підприємством «Український державний центр радіочастот» видаються документи, необхідні для здійснення митного контролю та митного оформлення товарів

21.01.2010 № 24

Відповідно до пункту 2 частини другої статті 14, частини першої статті 29 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», з урахуванням результатів базового відстеження та листа Міністерства юстиції від 11.01.10 № 24-7/1 щодо приведення до правової визначеності критеріїв ввезення радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1.  Схвалити проект Переліку товарів із зазначенням їх кодів згідно з УКТЗЕД, на які Державним підприємством «Український державний центр радіочастот» видаються документи, необхідні для здійснення митного контролю та митного оформлення товарів, що додається.

2. Департаменту ліцензування та радіочастот забезпечити подання цього проекту на погодження до заінтересованих центральних органів виконавчої влади.

3. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та опублікувати в офіційному бюлетені НКРЗ.

Голова С. Колобов