Рішення №23 від 21. 01.2010
Про схвалення проекту Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, для ввезення яких, в тому числі переміщення у міжнародних поштових відправленнях, міжнародних експрес-відправленнях, не потрібні дозволи

21.01.2010 № 23

Відповідно до пункту 2 частини другої статті 14 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», з урахуванням результатів базового відстеження та листа Міністерства юстиції від 11.01.10 № 24-7/1 щодо приведення до правової визначеності критеріїв ввезення радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1.  Схвалити проект Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, для ввезення яких, в тому числі переміщення у міжнародних поштових відправленнях, міжнародних експрес-відправленнях, не потрібні дозволи, що додається.

2. Департаменту ліцензування та радіочастот забезпечити подання цього проекту на погодження до заінтересованих центральних органів виконавчої влади.

3. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та опублікувати в офіційному бюлетені НКРЗ.


Голова С. Колобов