Рішення №585 від 20.10.2011
Про результати аналізу ринків послуг термінації трафіка на мережах фіксованого та рухомого (мобільного) зв’язку

20.10.2011 № 585

На підставі пункту 10-1 статті 18 Закону України «Про телекомунікації» та відповідно до вимог Порядку аналізу ринків послуг пропуску трафіка та визначення операторів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою, затвердженого рішенням НКРЗ від 25.08.2011 № 444, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.09.2011 за № 1078/19816, а також беручи до уваги результати аналізу ринків послуг термінації трафіка на мережах фіксованого та рухомого (мобільного) зв’язку, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Звіт про результати аналізу ринків послуг термінації трафіка на мережах фіксованого зв’язку, додається.

2. Затвердити Звіт про результати аналізу ринків послуг термінації трафіка на мережах рухомого (мобільного) зв’язку, додається.

3. Визначити операторами з істотною ринковою перевагою на ринках послуг термінації трафіка на мережах фіксованого та рухомого (мобільного) зв’язку, операторів телекомунікацій за Переліками, наведеними у додатках до Звітів про результати аналізу ринків послуг термінації трафіка на мережах фіксованого та рухомого (мобільного) зв’язку.

4. Встановити, що на операторів з істотною ринковою перевагою вказаних у пункті 3, на ринках послуг термінації трафіка на мережах фіксованого та рухомого (мобільного) зв'язку, з 01.12.2011 накладаються регуляторні зобов’язання відповідно до Закону України «Про телекомунікації» та пункту 8.2. Порядку аналізу ринків послуг пропуску трафіка та визначення операторів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою.

5. Рішення набирає чинності з дати його прийняття.

6. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та опублікувати у журналі «Бюлетень Національної комісії з питань регулювання зв’язку України» (офіційне видання).

Голова П. Яцук