Рішення №87 від 24.02.2011
Про затвердження Планів перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування на другий квартал 2011 року

24.02.2011 № 87

Відповідно до частини другої статті 19-1 Закону України «Про телекомунікації» та частини шостої статті 18 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити План перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій на другий квартал 2011 року, що додається.

2. Затвердити План перевірок користувачів радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування на другий квартал 2011 року, що додається.

3. Фінансовому управлінню (Ємельяненкова Н.О.) забезпечити виділення коштів на відрядження для здійснення планових перевірок на другий квартал 2011 року в межах бюджетного фінансування.

4. Департаменту забезпечення діяльності (Покутний П.Г.) забезпечити розміщення Планів перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування на другий квартал 2011 року на веб-сторінці Державної інспекції зв’язку офіційного веб-сайту НКРЗ.

5. Контроль за виконанням Планів перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування на другий квартал 2011 року покласти на начальника Державної інспекції зв’язку Бибу В.П.

Голова П. Яцук