Рішення №66 від 17.02.2011
Про взяття за основу проекту рішення НКРЗ «Про затвердження Переліку товарів із зазначенням їх кодів згідно з УКТЗЕД, на які Державним підприємством «Український державний центр радіочастот» видаються документи, необхідні для здійснення митного контролю та митного оформлення товарів»

17.02.2011 № 66

Відповідно до статей 14, 16 та 29 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» та пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 01.02.2006 № 80 «Про перелік документів, необхідних для здійснення митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України» Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Взяти за основу проект рішення НКРЗ «Про затвердження Переліку товарів із зазначенням їх кодів згідно з УКТЗЕД, на які Державним підприємством «Український державний центр радіочастот» видаються документи, необхідні для здійснення митного контролю та митного оформлення товарів» (додається).

2. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та опублікувати у журналі «Бюлетень Національної комісії з питань регулювання зв’язку України (офіційне видання)» з метою громадського обговорення.

Голова П. Яцук