Рішення №1 від 13.01.2011
Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України та власними рішеннями

13.01.2011 № 1

Відповідно до вимог доручення Прем’єр-міністра України від 02.07.2010 № 40056/0/1-10 стосовно щоквартального розгляду питання виконавської дисципліни на засіданнях колегій, заслухавши інформацію члена НКРЗ Звєрєва В.П., Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Інформацію щодо аналізу стану виконавської дисципліни в апараті НКРЗ взяти до відома.

2. Керівникам структурних підрозділів НКРЗ забезпечувати належний контроль за виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України та власними рішеннями.

3. Керівникам структурних підрозділів у триденний термін надати до Департаменту забезпечення діяльності інформацію про стан виконання протокольних доручень, наданих на апаратних нарадах НКРЗ у 2010 році.

4. Департаменту забезпечення діяльності провести аналіз стану виконання протокольних доручень у 2010 році та надати висновки і пропозиції Голові НКРЗ.

5. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та опублікувати у журналі «Бюлетень Національної комісії з питань регулювання зв’язку України» (офіційне видання).
 
Голова В. Олійник