Рішення № 683 від 27.12.2012
Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг фіксованого телефонного зв'язку з використанням безпроводового доступу до телекомунікаційної мережі з правом технічного обслуговування і надання в користування каналів електрозв'язку: місцевого, міжміського, міжнародного»

27.12.2012 № 683

Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг  фіксованого телефонного зв'язку з використанням безпроводового доступу до телекомунікаційної мережі з правом технічного обслуговування і надання в користування каналів електрозв'язку: місцевого, міжміського, міжнародного»

Відповідно до статей 18, 42, 44 Закону України «Про телекомунікації» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Прийняти за основу проект рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації «Про затвердження Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг фіксованого телефонного зв’язку з використанням безпроводового доступу до телекомунікаційної мережі з правом технічного обслуговування і надання в користування каналів електрозв’язку: місцевого, міжміського, міжнародного», що додається.
2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта, з дня його оприлюднення до 07.02.2013.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Голова НКРЗІ П. Яцук