Рішення № 673 від 20.12.2012
Про порядок денний наступного засідання НКРЗІ

20.12.2012 № 673

Про порядок денний наступного засідання НКРЗІ

Відповідно до пункту 3.2 Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого рішенням НКРЗІ від 20.12.2011 № 1, та рішення Голови НКРЗІ про проведення наступного засідання 27.12.2012 о 10.00 (вул. Солом’янська, 3), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

Затвердити порядок денний наступного засідання НКРЗІ:

1. Розгляд заяв суб’єктів господарювання щодо ліцензування.
2. Про ведення Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій.
3. Про ведення Реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування.
4. Розгляд заяв операторів щодо номерного ресурсу.
5. Розгляд проектів Законів України та інших нормативно-правових актів:
5.1. Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг з технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційної мереж, мереж ефірного теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення та телемереж».
5.2. Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг фіксованого телефонного зв’язку з використанням безпроводового доступу до телекомунікаційної мережі з правом технічного обслуговування та експлуатації і надання в користування каналів електрозв’язку: місцевого, міжміського, міжнародного».
5.3. Про затвердження Правил здійснення діяльності у сфері телекомунікацій (діяльність з надання послуг доступу до мережі Інтернет).
5.4. Про затвердження Положення про вимірювання параметрів телекомунікаційних мереж з метою здійснення державного нагляду у сфері телекомунікацій.
5.5. Про затвердження Порядку здійснення державного нагляду за користуванням радіочастотним ресурсом України в смугах радіочастот загального користування.
5.6. Про затвердження Інструкції про порядок взаємодії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, Державного підприємства «Український державний центр радіочастот» та підрозділів органів внутрішніх справ України з питань виявлення та припинення порушень законодавства суб’єктами, які здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій, інформатизації та користування радіочастотним ресурсом України у смугах радіочастот загального користування без дозвільних документів (реєстрації) та визнання таким, що втратило чинність, рішення НКРЗ від 10.06.2008 № 1065.
5.7. Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку сфери поштового зв’язку».
5.8. Про схвалення проекту Закону України «Про внесення змін та доповнень до Закону України «Про телекомунікації» щодо визначення та аналізу відповідних ринків послуг галузі електронних комунікацій, які є потенційним предметом очікуваного регулювання та створення ефективних механізмів».
5.9. Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Порядку надання звітності операторами телекомунікацій».
6. Різне:
6.1. Про затвердження складу Науково-технічної ради НКРЗІ та Науково-експертної ради НКРЗІ.
6.2. Про погодження коефіцієнтів зниження рівня Тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства «Український державний центр радіочастот», пов’язані з користуванням радіочастотним ресурсом України та виділенням номерного ресурсу на 2013 рік.
7. Порядок денний наступного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.
8. Про здійснення державного нагляду:
8.1. Про проведення позапланових перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування (питання буде розглядатися у формі закритих слухань).
8.2. Про результати державного нагляду (питання буде розглядатися у формі закритих слухань).

Розмістити інформацію про засідання на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

Голова НКРЗІ П. Яцук