Рішення № 659 від 13.12.2012
Про порядок денний наступного засідання НКРЗІ

13.12.2012 № 659

Про порядок денний наступного засідання НКРЗІ

Відповідно до пункту 3.2 Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого рішенням НКРЗІ від 20.12.2011 № 1, та рішення Голови НКРЗІ про проведення наступного засідання 20.12.2012 о 10.00 (вул. Солом’янська, 3), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

Затвердити порядок денний наступного засідання НКРЗІ:

1. Розгляд заяв суб’єктів господарювання щодо ліцензування.
2. Про ведення Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій.
3. Про ведення Реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України у смугах радіочастот загального користування.
4. Розгляд заяв операторів щодо номерного ресурсу.
5. Розгляд проектів Законів України та інших нормативно-правових актів:
5.1. Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Порядку надання звітності операторами телекомунікацій».
5.2. Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Ліцензійних умов користування радіочастотним ресурсом України».
5.3. Про затвердження Порядку здійснення державного нагляду за користуванням радіочастотним ресурсом України в смугах радіочастот загального користування.
5.4. Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг фіксованого телефонного зв’язку з використанням безпроводового доступу до телекомунікаційної мережі з правом технічного обслуговування та експлуатації і надання в користування каналів електрозв’язку: місцевого, міжміського, міжнародного».
5.5. Про схвалення проекту Закону України «Про внесення змін та доповнень до Закону України «Про телекомунікації» щодо визначення та аналізу відповідних ринків послуг галузі електронних комунікацій, які є потенційним предметом очікуваного регулювання та створення ефективних механізмів».
5.6. Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, для експлуатації яких не потрібні дозволи на експлуатацію».
5.7. Про затвердження Правил здійснення діяльності у сфері телекомунікацій (діяльність з надання послуг доступу до мережі Інтернет).
5.8. Про схвалення постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил доступу операторів, провайдерів телекомунікацій до житлового фонду всіх форм власності для організації та проведення відповідних будівельних, монтажних робіт для забезпечення доступу споживачів до мережі Інтернет»
5.9. Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Порядку ввезення та надання дозволів на ввезення з-за кордону в Україну радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв та визнання таким, що втратило чинність, рішення НКРЗ від 05.02.2009 № 1338».
6. Різне.
6.1. Про затвердження переліків показників якості телекомунікаційних послуг, рівні яких підлягають обов`язковому оприлюдненню у 2014 році.
7. Порядок денний наступного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.
8. Про здійснення державного нагляду:
8.1. Про проведення позапланових перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування (питання буде розглядатися у формі закритих слухань).

Розмістити інформацію про засідання на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ П. Яцук