Рішення № 576 від 08.11.2012
Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України» (щодо зміни ставок деяких податків і зборів)

08.11.2012 № 576

Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України» (щодо зміни ставок деяких податків і зборів)

У зв’язку з прийняттям Верховною Радою України 02.10.2012 проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України» (щодо зміни ставок деяких податків і зборів), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Не підтримати проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України» (щодо зміни ставок деяких податків і зборів), реєстраційний № 10687, та висловити позицію щодо недоцільності його прийняття.

2. Департаменту правового забезпечення підготувати та забезпечити в установленому порядку направлення позиції НКРЗІ згідно з цим рішенням до Кабінету Міністрів України, Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики та Комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.


Голова НКРЗІ П. Яцук