Рішення № 501 від 04.10.2012
Про організацію робіт щодо створення Єдиної інформаційно-комунікаційної платформи органів державної влади

04.10.2012 № 501

Про організацію робіт щодо створення Єдиної інформаційно-комунікаційної платформи органів державної влади

Відповідно до Законів України «Про Концепцію Національної програми інформатизації», «Про основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007 – 2015 роки», з метою забезпечення виконання завдань Концепції створення та функціонування інформаційної системи електронної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 05.09.2012 № 634-р, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Департаменту координації загальнодержавних програм з інформатизації організувати та забезпечити координацію робіт щодо створення Єдиної інформаційно-комунікаційної платформи органів державної влади.

2. Департаменту координації загальнодержавних програм з інформатизації розробити проекти Вимог та Концепції Єдиної інформаційно-комунікаційної платформи органів державної влади.

3. Державному підприємству «Український державний центр радіочастот» виконати розробку пакету документів щодо забезпечення фінансування створення Єдиної інформаційно-комунікаційної платформи органів державної влади.

В.о. Голови НКРЗІ І.Сиротенко