Рішення № 357 від 19.07.2012
Про порядок денний наступного засідання НКРЗІ

19.07.2012 № 357

Про порядок денний наступного засідання НКРЗІ

Відповідно до пункту 3.2 Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого рішенням НКРЗІ від 20.12.2011 № 1, та рішення Голови НКРЗІ про проведення наступного засідання 26.07.2012 о 10.00 (вул. Солом’янська, 3) Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

Затвердити порядок денний наступного засідання НКРЗІ :

1. Розгляд заяв суб’єктів господарювання щодо ліцензування.
2. Про ведення Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій.
3. Про ведення Реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України у смугах радіочастот загального користування.
4. Розгляд заяв операторів щодо номерного ресурсу.
5. Розгляд проектів Законів України та інших нормативно-правових актів.
5.1. Про прийняття за основу проекту Інструкції «Про порядок взаємодії структурних підрозділів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації та органів внутрішніх справ Міністерства внутрішніх справ України з питань запобігання, виявлення та припинення порушень законодавства в галузі зв`язку».
5.2. Про схвалення проекту «Правил доступу операторів, провайдерів телекомунікацій до житлового фонду всіх форм власності для організації та проведення відповідних будівельних, монтажних робіт для забезпечення доступу споживачів до мережі Інтернет».
6. Різне.
6.1. Про підсумки роботи Державного підприємства «Український державний центр радіочастот» у ІІ кварталі та першому півріччі 2012 року.
6.2. Про внесення зміни до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік.
7. Порядок денний наступного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.
8. Про здійснення державного нагляду:
8.1. Про проведення позапланових перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування у період з 13 по 23 серпня 2012 року (питання буде розглядатися у формі закритих слухань).
8.2. Про результати державного нагляду (питання буде розглядатися у формі закритих слухань).
Розмістити інформацію про засідання на офіційному веб-сайті НКРЗІ.

 

Голова НКРЗІ П.Яцук