Рішення НКЕК від 27.03.2024 №156
Про винесення розпорядження про усунення порушень законодавства про електронні комунікації та радіочастотний спектр ТОВ «ТРК «ШАНСОН»

Відповідно до статті 13, статті 14 Закону України «Про електронні комунікації», частини першої статті 2, частини п’ятої статті 14 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку» та на підставі акта про проведення позапланової перевірки додержання вимог законодавства про електронні комунікації та радіочастотний спектр
від 07 березня 2024 року № 11/ЕК-1, яким зафіксовано невиконання припису про усунення порушень законодавства про електронні комунікації та радіочастотний спектр від 06.11.2023 № 12/42/EK, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Винести розпорядження про усунення порушень законодавства про електронні комунікації та радіочастотний спектр товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ «ШАНСОН» (24085596, м. Київ).

2. Департаменту державного нагляду у встановленому порядку надіслати товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ «ШАНСОН» розпорядження про усунення порушень законодавства про електронні комунікації та радіочастотний спектр для виконання. 

В.о. Голови

Андрій СЕМЕНЧЕНКО