Рішення НКЕК від 20.03.2024 №136
Про утворення робочої групи з опрацювання пропозицій до граничних тарифів на надання в користування кабельної каналізації електронних комунікаційних мереж

Враховуючи підпункт «й» пункту 1 частини четвертої та пункт 5 частини п’ятої статті 4 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», абзац другий частини четвертої статті 34 Закону України «Про електронні комунікації», з метою напрацювання спільних пропозицій щодо розмірів граничних тарифів на надання в користування кабельної каналізації електронних комунікаційних мереж та надання рекомендацій НКЕК щодо їх затвердження, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Утворити робочу групу з опрацювання пропозицій до граничних тарифів на надання в користування кабельної каналізації електронних комунікаційних мереж та затвердити її склад, що додається.

2. Затвердити Положення про робочу групу з опрацювання пропозицій до граничних тарифів на надання в користування кабельної каналізації електронних комунікаційних мереж, що додається.

3. Це рішення набирає чинності одночасно з введенням в дію наказом Голови НКЕК від 22.02.2024 № 12/нк структури НКЕК, схваленої рішенням НКЕК від 17.01.2024 № 16 та затвердженої Головою НКЕК 18.01.2024, та відповідного штатного розпису НКЕК. 

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ