Рішення НКЕК від 29.11.2023 № 454
Про схвалення проекту постанови НКЕК «Про затвердження Порядку регулювання граничних тарифів на надання в користування кабельної каналізації електронних комунікаційних мереж»

Відповідно до частини четвертої статті 34, частини сьомої статті 22, частини дев’ятої розділу ХІХ «Прикінцеві положення» Закону України «Про електронні комунікації», пункту «й» частини четвертої статті 4 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», пункту 4.6 розділу 4 Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку, затвердженого рішенням НКЕК від 18.02.2022 № 1, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку «Про затвердження Порядку регулювання граничних тарифів на надання в користування кабельної каналізації електронних комунікаційних мереж», що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту акта та аналізу регуляторного впливу, з дня їх оприлюднення до 15 грудня 2023 року.

 3. Департаменту економічного регулювання забезпечити проведення консультацій щодо проекту акта, схваленого цим рішенням. 

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ