Рішення НКЕК від 22.11.2023 № 436
Про схвалення проекту постанови НКЕК «Про затвердження Граничних тарифів на надання в користування кабельної каналізації»

Відповідно до абзацу другого частини четвертої статті 34, частини сьомої статті 22 Закону України «Про електронні комунікації», пункту «й» частини четвертої статті 4 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», пункту 4.6 розділу 4 Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку, затвердженого рішенням НКЕК від 18.02.2022 №1, враховуючи лист АТ «Укртелеком» від 03.11.2023 № 1752-вих-80D731-80D940-2023, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку «Про затвердження Граничних тарифів на надання в користування кабельної каналізації», що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту акта та аналізу регуляторного впливу, з дня їх оприлюднення до 12 грудня 2023 року.

3. Департаменту економічного регулювання забезпечити проведення консультацій щодо проекту акта, схваленого цим рішенням. 

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ