Рішення НКЕК від 20.09.2023 № 362
Про передачу окремого індивідуально визначеного майна Милівській сільській військовій адміністрації Бериславського району Херсонської області

Відповідно до Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», пункту 18 частини першої статті 6 Закону України «Про управління об’єктами державної власності», Положення про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482, розпорядження Кабінету Міністрів України від 20.05.2022 № 400-р «Про віднесення цілісного майнового комплексу державного підприємства «Український державний центр радіочастот» до сфери управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», враховуючи Указ Президента України від 26.02.2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затверджений Законом України від 24.02.2022 року № 2102-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), на підставі звернення Милівської сільської військової адміністрації Бериславського району Херсонської області від 05.09.2023 № 08/18-301 до державного підприємства «Український державний центр радіочастот», листа державного підприємства «Український державний центр радіочастот» від 08.09.2023 № 80/18/9102/23, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Передати із сфери управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку окреме індивідуально визначене майно згідно з додатком до цього рішення, яке знаходиться на балансі державного підприємства «Український державний центр радіочастот», до сфери управління Милiвської сільської вiйськової адмiнiстрацiї.

2. Державному підприємству «Український державний центр радіочастот» у встановленому законодавством порядку здійснити передачу окремого індивідуально визначеного майна, зазначеного у додатку до цього рішення, та подати відповідний акт приймання-передачі на затвердження Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку.

3. Уповноважити генерального директора державного підприємства «Український державний центр радіочастот» Корсуна Володимира Івановича на підписання акту приймання-передачі державного майна, визначеного пунктом 1 цього рішення.

4. Управлінню фінансового забезпечення в установленому порядку забезпечити винесення на розгляд Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку питання щодо затвердження відповідного акту приймання-передачі державного майна, зазначеного у додатку до цього рішення.

5. Департаменту забезпечення діяльності направити копію цього рішення до державного підприємства «Український державний центр радіочастот». 

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ