Постанова НКЕК від 16.08.2023 № 314
Про внесення змін до постанови НКЕК від 20 квітня 2022 року № 30

Відповідно до Закону України «Про медіа» та пункту 1 частини четвертої статті 4 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Внести зміни до Орієнтовного переліку видів електронних комунікаційних послуг та додатку 5 до Порядку ведення реєстру постачальників електронних комунікаційних мереж та послуг та його форми, затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку від 20 квітня 2022 року № 30, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 07 травня 2022 року за № 502/37838, замінивши слова «цифрового телерадіомовлення» словами «аудіовізуальних медіа-сервісів».

2. Департаменту електронних комунікацій в установленому законодавством порядку подати цю постанову на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.

 

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ