Рішення № 292 від 14.06.2012
Про розгляд проекту наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України «Про затвердження Технічних вимог до створення технологічної інфраструктури телекомунікаційних мереж доступу»

14.06.2012 № 292

Про розгляд проекту наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України «Про затвердження Технічних вимог до  створення технологічної інфраструктури телекомунікаційних мереж доступу»

Відповідно до листа Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 11.06.2012 № 16/01/02-1781 Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про затвердження Технічних вимог до створення технологічної інфраструктури телекомунікаційних мереж доступу» з зауваженнями.

2. Департаменту зв’язку в установленому порядку підготувати та направити відповідний лист до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Голова П.Яцук